מסעדת המבורגרים ובשרים מעושנים באווירה אמריקאית ייחודית.
כריך "רובן" הומצא אי שם במעדניות בניו יורק של אמצע שנות ה-20 והגיע לישראל לפני כעשור.
אנחנו ברובן מאמינים בשילוב הקדוש של אוכל טרי מחומרי גלם איכותיים ואירוח לבבי ומקצועי. בסניף טבחים מקצועיים שאוהבים ומבינים בשר ודוגלים בהכנת הבשרים והרטבים במסעדה.
המטרה היא לספק ארוחה פשוטה – בגובה העיניים אך טעימה ומפנקת. במסעדה מעשנה אליה מוכנסים מדי לילה נתחים שיתבשלו לאיטם ויספגו את ניחוחות העץ המעשן. התפריט שלנו נבנה על קלאסיקות רבות שנים של אוכל רחוב אמריקאי, החל מכריך הרובן המיתולוגי של ניו יורק דרך הסלופי ג׳ו מדרום ארה״ב ואט אט הרכבנו פאזל טעים ועסיסי במיוחד שכל קרניבור (וגם צמחוניים!) ימצא את עצמו וירגיש בבית