בלב ליבו של המע"ר,
ממש במרכז העניינים – שוכנת חומוסייה אותנטית עם מתכון של 30 שנה – 30 שנה של דיוק מירבי, נשמה והרבה מומחיות – הוציאו לאור את החומוס של משפחת עטיה, אותו מנהל ביד רמה עטיה עצמו.
אצל עטיה תמצאו את החומוס שככל הנראה לא תשכחו – כי ללא ספק מדובר באחת החומוסיות המובחרות מבחינת טעם, שירות ואיכות.
במקום תמצאו בנוסף פיתת שניצל מנצחת ואהובה, סלטים, מטבוחה, מקושקשת ועוד ועוד.
אגב – כל הסלטים נעשים במקום, טריים ומדויקים.